Undgå spildtid nede i et byggecenter

18 oktober 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Vi danskere er heldigvis ret effektive, når vi er nede at handle, fordi vi er ret målrettede efter, hvad vi skal have købt ind.

Hvis man vitterligt bare er ude for at ose eller se, om man skulle falde over noget spændende, så er man enten på ferie eller en afslapningstur, hvor man ikke har udset sig noget på forhånd, som man skulle have.

Eller man tager ud for at shoppe, hvor man netop gør en dag ud af det at handle.

Men ellers tager vi som regel ned for at købe det, som vi mangler, og selvom vi skulle komme til at handle lidt mere, end hvad vi var kommet efter, så gør vi stadig mere grundigt end andre folkefærd i fx Europa.

Dog så kender vi også godt det med, at vi kommer til at spendere for lang tid i et indkøbscenter eller andet, hvor vi ellers var kommet med et formål, og så løber tiden fra os, så vi ikke når det, som vi har kommet efter.

Forkort tide i byggecenteret

Der er intet i vejen for at bruge lang tid i et godt byggecenter, men det er ikke altid, at vi lige har tiden til det, og de andre handlende vil nok også sætte pris på, at vi er målrettede, når vi er nede for at handle på stedet, så tiden bliver brugt mest fordelagtigt for alle parter.

Så hvis du for eksempel er nede for at handle brædder, så undersøger du hjemmefra, hvilke og hvor mange brædder du skal bruge, om de er hjemme i byggecenteret, så du ikke kører forgæves.

På den måde ved du også, om du skal bruge en trailer eller tilsvarende for at få de ting med hjem.

Således ender du ikke med at bruge en hel dag dernede, når du har travlt.