Spar 10 procent på nye Pom Pom hjemmesko hos Funky Little Monkey

Hos netbutikken Funky Little Monkey, som forhandler luksusbørnetøj og -sko til de allermindste børn, finder du altid markedets billigste priser på designertøj og kvalitetssko. Her er du garanteret prismatch, så hvis du eksempelvis finder et par Pom Pom hjemmesko billigere i en anden butik, så får du det til samme billige pris hos Funky Little Monkey. Lige nu kan du yderligere spare 10 procent på Pom Pom hjemmesko i webshoppen, hvilket må siges at være noget af et priskup for så lækre og populære hjemmesko. Så skynd dig at gå på opdagelse og find netop det par Pom Pom hjemmesko, som passer til dit barn. Har du brug for hjælp til at finde den rigtige størrelse, kan du kigge i den udmærkede størrelsesguide på hjemmesiden, og eller kan du altid kontakte kundeservice, som tilbyder rigtig god professionel vejledning. Det er selvfølgelig rigtig vigtigt, at skoene passer til barnet, så de ikke klemme eller barnet sjosker rundt i dem, fordi de er for store. Det anbefales, at du vælge et par hjemmesko med voksetillæg på 1-1,3 cm.

Fleksible og slidstærke hjemmesko fremstillet i naturmaterialer

Pom Pom sko har været utroligt populære, siden de blev lanceret i 2010. Kollektionen omfatter hjemmesko, støvler, sandaler og begyndersko, som alle er fremstillet af naturmaterialer i den allerbedste kvalitet som f.eks. skind og læder, og sålerne er fleksible og skridsikre og fremstillet af gummi eller ruskind. Pom Pom sko har en utrolig god pasform, hvor der er plads til barnets fødder, samtidig med at skoene sidder ordentligt fast. Pom Pom hjemmesko giver dit barn mulighed for at være aktivt og løbe og lege frit, uden at det glider eller får ondt i fødderne. Alle Pom Pom hjemmesko har tilmed en smart velcrolukning, som gør det praktisk og hurtigt at tage dem af og på, og når barnet bliver gammelt nok, kan de selv åbne og lukke skoene.

Giv et par Pom Pom hjemmesko i gave

Pom Pom hjemmesko fås i et prisniveau, hvor alle kan være med, og alligevel er det en utrolig lækker hjemmesko, som egner sig rigtig godt til at blive foræret væk i gave til fødselsdag, barnedåb eller jul. Så hvis dit eget barn er vokset ud af sit gamle par hjemmesko, eller hvis du skal forære en gave til et barn i din familie eller omgangskreds, så er det oplagt at vælge et par Pom Pom hjemmesko, som fås i mange skønne farver som lyserød, sølv, guld, navy, sort, grå eller camel, så du kan helt sikkert finde et par i webshoppen, som passer til netop det barn, der skal gå i dem.