Skift den gamle bil ud – finansier den nye med et bil lån

Drømmer du om at berige din families liv med en helt ny bil – men har du svært ved at se, hvor pengene skulle komme fra? Er du træt af at skulle betale for værksteds regninger og reservedele til den gamle bil – og synes du, den sluger mere og mere benzin eller diesel for hver måned der går? Så er det måske aktuelt for dig at optage et fordelagtigt bil lån, som kan hjælpe dig med at finansiere familiens nye – og stabile – transportmiddel.

Hvorfor skal jeg købe en helt ny bil?

Der er mange fordele ved at investere i en ny bil frem for at køre rundt i den gamle indtil den falder fra hinanden af sig selv. Mange familier i Danmark er afhængig af mindst én bil for at kunne transportere sig i det daglige – for eksempel til og fra job, skole eller dag institution. Hører din familie til dem, som er bosat på en måde, hvor det virker urealistisk at dække transport behovet med cykel eller offentlig transport, giver det en verden af mening at købe en ny bil.

Nyere biler er mere stabile og drift sikre end de ældre modeller. Og så vil du hurtigt kunne mærke en nedgang i udgifterne til bilen. En ny bil kræver færre værksteds besøg, og har tilmed en bedre brændstof økonomi. Det vil sige, at bilen ikke vil bruge nær så megen benzin eller diesel, idet en nyere motor er designet til en højere grad af energi effektivitet, og således udnytter det tilførte brændstof bedre. Du sparer således penge på den lange bane ved at købe en ny bil.

Hvis du mangler finansiering af din nye bil, kan du hos Ikano Bank søge om et fordelagtigt lån til en bil uden krav om udbetaling. Læs mere på ikanobank.dk