Power BI kurser i København

08 april 2021 Astrid Pedersen

Ønsker du at skærpe din forretningsanalyse gennem stærk og solid Business Intelligence? Så bør du overveje at anvende Microsoft Power BI.

Hvad er Microsoft Power BI?

Microsoft Power BI er en af Microsofts mange skræddersyede applikationer som er særligt velegnet til anvendelse i forbindelse med Business Intelligence opgaver. Microsoft er kendt for sin høje grad af bruger venlighed i sine programmer, platforme og applikationer – og Microsoft Power BI er ingen undtagelse.

Med Microsoft Power BI har Microsoft samlet alle de redskaber som er nødvendige for at kunne løse opgaver relateret til Research and Development, forretningsudvikling og analyse, forecasts, benchmarking og hvad der ellers hører til god Business Intelligence praksis. Med Microsoft Power BI er det muligt at samle, bearbejde og visualisere data ved hjælp af en samlet platform til selvbetjening og dermed opnå såvel et bredere overblik som en dybere dataindsigt.

Microsoft Power BI giver dig mulighed for at oprette dashboards som opdateres i realtid og som kan hjælpe såvel dig som dine interessenter og samarbejdspartnere med at få et hurtigt billede af den aktuelle situation. På den måde er det muligt at bygge bro over kløften mellem data fremstilling og analyse, og på effektiv vis danne grundlag for de rette forretnings beslutninger. Microsoft Power BI kan, med andre ord, hjælpe dig med at vise vejen imod en mere holdbar og bæredygtig forretnings strategi og dermed komme til at stå knivskarpt i forhold til dine konkurrenter.

Hvor kan jeg lære mere om Microsoft Power BI?

Hvis du gerne vil anvende Microsoft Power BI i forbindelse med din forretning er det en god idé at gennemføre et Microsoft Power BI kursus København. Så kan du nemlig sikre dig at du får mest muligt ud af den versatile platform og dermed opnår det bedste resultat af dit arbejde med Business Intelligence. Læs mere på 4d.dk.