MacVision – hurtig reparation af din computer til konkurrencedygtige priser

Er din MacBook Pro, MacBook Air eller stationære computer gået i stykket, så kan du med fordel vælge MacVision, som udfører reparation af computer i Roskilde, hvor de har deres ESD-sikrede værksted. MacVision er en af Danmarks førende reparatører af Apple-produkter, så din computer er helt sikkert i trygge hænder her, hvor reparationerne udføres af et kompetent og erfarent personale. Du kan forvente, at din computer bliver undersøgt inden for 1-2 dage, og du vil modtage et tilbud, hvorefter reparationen hurtigt vil blive udført. MacVision er hurtigere og mere effektive end så mange andre reparatører, samtidig med at de aldrig går på kompromis med kvaliteten. Priserne er også konkurrencedygtige.

Gennemskuelige og konkurrencedygtige priser

På hjemmesiden MacVision.dk finder du en oversigt over de forskellige typer af reparationer, som de udfører. Det kan eksempelvis være at udskifte en smadret skærm, sætte nye batterier, udvide hukommelsen eller sætte en større harddisk i computeren. Der bliver taget godt vare på din computer, som ikke risikerer at blive udsat for statisk elektricitet, fordi alle reparationer foregår på et ESD-sikret værksted. Du finder en prisliste ud for den enkelte type af reparation, så du kan se præcis, hvad det koster, og dermed får du ingen ubehagelige overraskelser. MacVision har til huse tæt ved Roskilde Station, hvor det er nemt at komme til med bus eller tog, så du kan hurtigt indlevere din computer, hvis du ønsker den repareret eller opgraderet.

24 måneders garanti på reparation og højt serviceniveau

MacVision giver dig 24 måneders garanti på reparationer og overtager over din Apple-garanti, så du er godt stillet som kunde. Serviceniveauet er højt, og ingen kunde venter længere på deres computer end allerhøjst nødvendigt, hvilket du kan risikere, hvis du vælge en anden reparatør. Den hurtige reparationstid, den gode service og de konkurrencedygtige priser er absolut nogle af fordelene ved at vælge MacVision som reparatør.