Lad din lokale maler på Frederiksberg udføre dit malerarbejde

Er du ked af at se på dine slidte og matte vægge – og går du og prøver at tage sig sammen til at komme i sving med malerarbejdet? Så bør du overveje, om ikke du i stedet skulle hyre en dygtig maler fra et professionelt malerfirma.

Der er nemlig utroligt mange fordele ved at overlade opgaven med indvendig maling af hus til en faglært håndværker. Og det vil du hurtigt finde ud af når du selv står midt i et opslidende og tidskrævende stykke malerarbejde.

Malerarbejde – mere omfattende end man skulle tro

Et solidt og holdbart stykke malerarbejde er nemlig sjældent gjort med blot at smøre noget maling ud over væggene. I hvert fald hvis dit malerarbejde skal være pænt og ordentligt udført og samtidig have en vis holdbarhed.

Er væggene i dit hus eller i din lejlighed ikke blevet sat i stand i årevis vil der have samlet sig smuds og skidt i overfladen – og dette skal fjernes førend det egentlige malerarbejde påbegyndes. Ellers vil malingen ikke kunne binde ordentligt til denne, og vil hurtigt begynde at skalle af.

Derfor skal væggene forberedes før du kan begynde at male. Dette gør du ved at slibe væggenes overflade med groft og fint sandpapir. Samtidig skal eventuelle revner eller huller i pudset lappes med Polyfilla. Sluttelig skal væggene vaskes ned, og dernæst primes med det der kaldes Microdispers eller blåt vand.

Når du primer væggene sikrer du at malingen binder optimalt og dermed holder sig smuk i længere tid. Er væggene behængt med gammelt tapet skal dette først fjernes. Og er pudset inden under i dårlig stand kan en fuldspartling eller opsætning af filt eller væv være nødvendig for at opnå et ensartet og holdbart resultat.

Det er her din maler kommer ind i billedet – for ellers skal du sætte mange uger af til dit malerarbejde. Book en dygtig maler på Frederiksberg via https://malerkanonen.dk/maler-frederiksberg/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *