Kom ind under huden på Peru

Mange forbinder Peru med den store inkaruin Machu Pichu, men landet har også så meget mere at byde på end det, og det kan være en god ide for dig, at du bruger noget tid på at komme ind under huden på det og virkelig få en ide om, hvor anderledes, stort og vildt det er. 

Har du brug for hjælp og sparring til at planlægge din rejse, kan det være en god ide for dig, at du kontakter Jesper Hannibal Rejser. De har stor erfaring med at arrangere rejser til Peru og kan derfor nemt arrangere en rejse, der kombinerer Machu Pichu med besøg nogle mindre turistede, men mindst lige så spændende steder. 

Det kan for eksempel være, når du bruger tre dage på at udforske verdens dybeste kløft, Colca Canyon. Der lever blandt andet de store kondorfugle, som der er gode muligheder for at opleve. Derudover er der også gode muligheder for at gå på opdagelse i den smukke og anderledes natur, der blandt andet er domineret af de høje bjerge og vulkaner på begge sider. Hvis du rejser med Jesper Hannibal kommer du til at bo på et lodge med varme kilder. Det er det perfekte sted at slappe af om aftenen. 

Du kan også tage til det nordlige Peru, hvor du virkelig kan mærke historiens vingesus. Der kan du både få et indblik i de stammer, der regerede landet, før inkaerne tog over, du kan blive klogere på inkaernes unikke kultur, og du kan besøge de to kolonibyer Trujillo og Cajamarca, der giver dig et godt indblik i kolonitidens historie. Du kommer for eksempel til at se gamle pyramider og fæstningsværker og arkæologiske udgravninger. Turen slutter ved Perus stillehavskyst, hvor der er tid til at slappe. 

Hvis du har lyst, kan du også nemt kombinere Peru med Galapagosøerne, der hører til nabolandet Ecuador.