Klikko.dk – eksperter i SEO og linkbuilding

 

God SEO er vejene frem. Det har længe været velkendt blandt selvstændige erhvervsdrivende, som ønsker at profilere sig online, og blandt marketingsfolk i større virksomheder, som ønsker at ekspandere forretningen digitalt. SEO står for Search Engine Optimization, og handler om at optimere sin digitale forretning til søgemaskinernes velbehag. Søgemaskiner som Google, Bing eller Yahoo er den markedsplads, kunderne besøger i jagten på produkter eller ydelser, og hvis din bod ikke er nem at finde eller gør tydeligt opmærksom på hvad den sælger, går folk forbi og handler hos den mere indbydende konkurrent.

 

Derfor handler det om at ligge øverst – eller i det mindste på side eet – på søgemaskinernes SERPs (Search Engine Result Pages – den liste af søgeresultater, der kommer frem efter søgning på bestemte ord eller sætninger). Det købeparate publikum vil typisk ikke følge links, der ligger lavere end de 3-5 øverste, og det er meget usandsynligt, at de vil konvertere på et link, der ligger og roder rundt omme på side tre. Og her kan kvalitets SEO være et nyttigt og effektivt værktøj til at opnå den placering, man ønsker sig.

 

Mange går dog rundt i den tro, at SEO udelukkende består i at skrive relevante tekster på sin egen website, sin webshop eller sin blog, så kommer de besøgende helt af sig selv. Det er rigtigt nok, at onsite SEO er meget vigtigt for hvordan søgemaskinerne læser din side. Det er en vigtig del af SEO, at det tydeligt fremgår, hvad du tilbyder – dette kan markeres med gode, relevante tekster, optagning af billeder, videoer og andre visuelle elementer, en klar og intuitiv sidestruktur og grafiske elementer, som tydeliggør CTAer (Call To Action, f.eks. ”Bestil” eller ”Tilmeld”). Hivs din onsite SEO er god og up to date til alle tidspunkter, er du nået et langt stykke hen ad vejen. Al sandsynlighed taler dog for, at du skal bruge professionel hjælp til at nå helt i mål, og få din website, webshop eller blog til at figurere øverst på søgemaskinernes resultatsider.

 

Den vigtigste del af offsite SEO – den SEO, du ikke kan klare ved at optimere din egen website – er linkbuilding. Klikko.dk har mange års erfaring og stor ekspertise indenfor kvalitets linkbuilding. Med backlinks fra Klikko.dk’s store og højt ratede blognetværk kan du i løbet af kort tid opleve øget søgbarhed, og samtidig flere relevante besøgende på din website – og efter al sandsynlighed flere konverteringer.