Klikko – specialist i SEO og linkbuilding

Virksomheden Klikko er specialiseret i SEO og tilbyder at levere alt inden for onsite optimering, linkbuilding, link earning og blognetværk til andre AdWords- og SEO bureauer, som bruger disse ressourcer til deres kunder. Klikko hjælper sine samarbejdspartnere med at skabe resultater for deres kunder, og dermed kan de spare både tid og penge. Klikko leverer i dag linkbuilding til mere end 400 virksomheder gennem forskellige AdWords- og SEO firmaer, som anvender disse ressourcer, og Klikko hoster ca. 1.000 sider, der bruges af AdWords og SEO firmaer som blognetværk til linkbuilding. Klikkos søsterselskab Wordpens Aps er et netværk af skribenter, som hver måned leverer flere tusinde artikler til forskellige samarbejdspartnere gennem platformen wsnonline.dk.

Linkbuilding med hurtige resultater

Virksomheder, der gerne vil booste deres placeringer på søgemaskiner, kan med stor fordel købe PowerLinks hos Klikko, der skaber resultater allerede i løbet af 2-6 uger. Med en topplacering online vil langt flere potentielle kunder klikke ind på virksomhedens hjemmeside, hvilket vil øge trafikken på hjemmesiden samt salget. En øget synlighed online vil også styrke virksomhedens brand og omdømme. Klikko tilbyder link earning, hvilket betyder, at firmaet laver en analyse af dit hjemmeside og dit marked, og du får desuden en ABC til, hvad du selv kan gøre for at trække flere links til din hjemmeside.    

Eksklusivt tilbud på blognetværk

Klikko er den eneste udbyder af blognetværk i Danmark og kan tilbyde AdWords- eller SEO firmaer at blive en del af et eksklusivt samarbejde, hvor de får jeres eget netværk med administration, så I nemt og effektivt kan tilbyde jeres kunder linkbuilding. Det betyder ikke noget, hvis I ikke allerede har tilbyder linkbuilding til jeres kunder, for Klikko har udviklet en færdig produktpakke, som kan implementeres med det samme, og som viser den beregnede overskudsgrad. Ved siden af blognetværket får I som AdWords og SEO firma adgang til en brugervenlig platform, hvorfra I kan oprette, administrere og planlægge linkbuilding til jeres kunder. Platformen er integreret med Wordpens, og som samarbejdspartner får I eksklusive rabatter til dette fora, som består af mere end 70 skribenter, der udfører alle typer af tekstarbejde. Klikko består af to partner, som har mere end 10 års erfaring inden for digitale medier og SEO. Firmaet arbejder målrettet på at blive den største linkbuilding ressource i både Danmark og andre udvalgte lande. Hvis I gerne vil vide mere om, hvordan Klikko kan hjælpe jer i gang med at tilbyde linkbuilding til jeres kunder, så kan firmaet kontaktes på https://www.klikko.dk/.

Posted in seo