Hvorfor er det smart at lave en videoproduktion i København?

13 marts 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er mange fordele ved at få lavet en videoproduktion i København.

For det første har man sådan nogle som dem her https://cphlive.dk/videoproduktion/ , der kan hjælpe med det eller helt tage sig af det hele for en, så længe man ender med noget, som man er glad for.

Men så er der også det genkendelige i det, at man viser noget frem, som man danskere kan genkende, når man filmer ude i det virkelige liv, der i dette tilfælde er København, når man ellers kunne have gjort det med kulisser.

Hvis visionen kræver kulisser, så må man jo gøre det, men hvis det alligevel skal ligne København, så kan man lige så godt tage ud at filme i byen, selvom det måske kræver tilladelser, og man skal lukke af for trafikken, og man skal have en masse mennesker til at hjælpe en.

videoproduktion København

Så er der også bare meget produktionsudstyr til rådighed i byen, så man hurtigt kan få fat i det, og man ikke skal rejse så langt med det.

Det kan virkelig godt betale sig at lave en videoproduktion i København

Hvis produktionen så også skal vises til folk i udlandet eller sælges til et marked her, så er det jo også god eksponering for Danmark, at man viser nogle varemærker frem.

Det er også en fordel, hvis man nu er et firma fra Danmark, at man filmer i København og skal vise det til udenlandske mennesker, for så er der større chance for, at de kan genkende landet, og så kan man trække lidt på de positive værdier ved landet også.

Der vil nok være nogle, der mener, at det er noget hovedstadssnobberi med den slags, at man hele tiden skal filme i København, men for mange er det bare mest fordelagtigt, fordi man kan spare en masse på det.