Hvor finder du den bedste tekstforfatter til din virksomhed?

07 april 2021 Silje Hansen

Er du på jagt efter en kompetent tekstforfatter til at udarbejde tekster og content for din virksomhed, er du landet det helt rette sted. En tekst er ikke bare en tekst. Den rette tekst tiltrækker potentielle kunder, fastholder kunderne på hjemmesiden samt kan være afgørende i et salg. Der findes mange forskellige typer af tekster, som du kan få udarbejdet til din hjemmeside eller webshop. Det kan f.eks. være kategoritekster, blogindlæg og produkttekster. Der er forskellige “krav” til, hvordan de forskellige tekster bør opbygges. Det er aktuelt for at skabe mest muligt relevans for modtageren og så det er til at overskue at læse.

Ved at lave relevant content for dine potentielle kunder, er du med til at optimere din hjemmeside. Det gør blandt andet, at du kan opnå bedre placeringer på Google, når kunderne søger efter netop dit produkt. Derfor er det vigtigt at få lavet teksterne ordentlig første gang. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal have udarbejdet tekster?

For at skabe mest mulig værdi for en tekst, er det vigtigt at overveje, hvem den typiske modtager er. Her bør du tage stilling til, hvem den mest potentielle målgruppe er for dit produkt eller ydelse, samt hvordan du ønsker at præsenterer din virksomhed. Det giver den største gennemslagskraft, når de potentielle kunder lander på din hjemmeside. 

Det også relevant at forholde dig til længden på de forskellige tekster samt, hvor tekniske de skal skrives alt efter, hvad det er for et produkt og ydelse du tilbyder.

Find den mest kompetente tekstforfatter til opgaven

Der findes i dag et utal af tekstforfattere på markedet. Det kan dermed være svært at overskue, hvem der egner sig bedst til opgaven. Det er klart en fordel at vælge en tekstforfatter som enten kender til dit produkt eller har interesse i det. Du kan med fordel besøge https://wordpens.com/, hvor du finder et væld af kompetente tekstforfattere.