Hviid Advokater – Forsvarsadvokater med indgående kendskab til straffesager

Hvis du har brug for en forsvarsadvokat, så kan det virkelig anbefales at kontakte Hviid Advokater. Dette advokatfirma har specialiseret sig i udvalgte juridiske emner, og det har resulteret i en juridisk rådgivning af en meget høj kvalitet. Forsvarsadvokaterne har indgående kendskab til straffesager og stor erfaring med at forsvare klienter i netop disse retssager. Vælger du en forsvarsadvokat fra Hviid Advokater, træffer du derfor et sikkert og trygt valg.

Sådan griber forsvarsadvokaten sagen an

Det første din forsvarsadvokat vil gøre, det er selvfølgelig at tage en indgående samtale med dig om sagen og alle dens nuancer og facetter. Denne vil også være til stede ved politiafhøringer, indhente politimateriale og evt. foreslå yderligere efterforskningtiltag. I selve retssagen kan advokaten både afhøre dig og vidner og vil tillige tilrettelægge en forsvarsstrategi, der får dig til at fremstå bedst muligt. Formålet er til hver en tid, at du får så lille en straf som muligt. Eftersom Hviid Advokater har stor erfaring, vil de vide, hvordan de med størst succes håndterer en straffesag. Skulle retssagens udfald mod forventning ikke blive som ønsket, kan forsvarsadvokaten også vejlede dig om, hvorvidt en anke kan give et positivt resultat. Som det fremgår, har forsvarsadvokaten mange arbejdsopgaver. For dig er det vigtigste imidlertid at vide, at din advokat støtter dig fra start til slut i forbindelse med din straffesag.

De økonomiske aspekter af en straffesag 

Hviid Advokater arbejder med helt faste salærer og takster, der er konkurrencedygtige. Men husk, at du i langt de fleste straffesager, medmindre det er bødesager, er berettiget til en beskikket forsvarer. Frifindes du, afholder det offentlige omkostningerne. Dømmes du, udredes omkostningerne i første omgange af det offentlige, og sidenhen bliver du bedt om at betale. Vær også opmærksom på, at det i dag ikke koster noget at vælge en foretrukken advokat. Det er kun i tilfælde af, at du ikke selv vælger en advokat, at du får en beskikket advokat. Benyt dig endelig af denne chance for at få topprofessionel juridisk rådgivning af Hviid Advokater.

Et åbent og ærlig udgangspunkt

I det øjeblik du beslutter for at gøre brug af ekspertisen hos Hviid Advokater, vil forsvarsadvokaten grundigt og dedikeret sætte sig ind i din sag. Fra starten af vil den valgte forsvarsadvokat tillige informere dig om tidshorisont, pris og forventninger til resultatet. Det er et åbent og ærligt udgangspunkt, der giver dig fodfæste i en turbulent tid. Hjælp dig selv. Kontakt Hviid Advokater.

Såfremt du ønsker oplysning om et af vores andre juridiske specialer, selskabsret,  kan du læse mere her: http://privatskifte.info/