Hvem tilbyder byens bedste gulvafslibning i Lyngby?

14 april 2022 Silje Hansen

advertorial

Et trægulv af massiv træ er noget som giver varme og sjæl til rummet. Derfor ser vi også at langt størstedelen af husstandene i Danmark har valgt smukke og charmerende trægulve. Trægulve er derudover også slidstærkt, hvorfor det er noget som du kan få glæde af i mange år frem. 

Når det er sagt så kan trægulve ikke holde sig pæne for altid. Hvis du har klikgulv som trægulv, så går det hurtigere med at se mærker og ridser i trægulvets overflade. Et klikgulv skal udskiftes helt, hvorimod et trægulv af massiv træ kan vedligeholdes med en gulvafslibning. Det er en effektiv behandling af trægulvets overflade, hvor du sliber ridser og mærker væk. På denne måde får du et helt nyt trægulv igen.

Som privatperson er det helt op til dig, hvor ofte du ønsker at få slebet gulvet. Hvis du har en udlejningsbolig kan der ofte være behov for en gulvafslibning, da gulvet skal slibes hver gang der flytter en ny lejer ind i boligen.

gulvafslibning lyngby

Hvordan foregår en gulvafslibning?

En gulvafslibning foregår ved at man sliber trægulvets overflade. Her sliber man typisk 2 mm ned i trægulvet. På denne måde fjernes alle mærker, ridser og misfarvninger i trægulvets overflade. For at få et smukt resultat, anbefaler vi, at du hyrer en gulvmand til opgaven som har en professionel gulvslibningsmaskine.

Efter en gulvafslibning kan du overveje om du ønsker at få lavet en overfladebehandling. En overfladebehandling kan f.eks. være en lakering. Det beskytter trægulvet mod nye ridser og mærker. 

Find hjælp til prisbillig gulvafslibning i Lyngby

Hvis du leder efter byens bedste og måske billigste hjælp til gulvafslibning i Lyngby, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til ggulve.dk. Her får du en gulvmand som sætter en ære i sit håndværk og den service de yder. Dermed er du garanteret et godt resultat til prisen.