Hvad koster ny emalje på et badekar?

24 september 2021 Emilie Jacobsen

Hvis dit badekar har set bedre dage, er du måske nu ved at finde ud af, om du skal skille dig af med det, eller om der er noget, der kan gøres ved det. Hvis badekarret ellers er i nogenlunde stand, men det bare ikke lige passer i farven længere, kan der sagtens gøres noget ved det. Det samme er tilfældet, hvis der er nogle mindre skader eller misfarvninger på det. 

Du kan nemlig få emaljeret dit badekar igen. Dermed giver du det et helt nyt udseende, og du forlænger levetiden på det markant. Det er altså en rigtig god løsning for dig. 

Men er det ikke meget dyrt at få emaljeret badekarret? tænker du måske nu. Måske er det bedst, at du bare køber et nyt. På den måde er du i hvert fald sikker på, at du får et flot nyt badekar. Men det er der slet ingen grund til. Emaljering af badekar er nemlig slet ikke så dyrt igen. 

Professionelt firma med en fornuftig pris 

Et af de firmaer, du kan overveje at se nærmere på, når du gerne vil have emaljeret dit badekar, er emaljering-af-badekar.dk. De har specialiseret sig på området, hvilket har givet dem mulighed for at finde billige forhandlere og samarbejdspartnere og at optimere deres arbejdsprocesser. Det betyder, at de kan tilbyde dig nogle meget lave priser. 

Det koster fra kun 6000 kroner at få dit badekar emaljeret gennem dem. Prisen kan stige, hvis der for eksempel skal udføres mindre reparationer, eller du har nogle specifikke ønsker i forhold til for eksempel farve. Men når du sammenligner med, hvad et badekar ellers kan koste, er det altså en rigtig god pris for dig. 

Det er derfor bestemt værd for dig at se nærmere på at få en ny emaljering af dit badekar fremfor at skulle til at købe et helt nyt. Læs mere på https://emaljering-af-badekar.dk/ny-emalje-badekar-pris/.