Hvad er den rette mængde af sexlegetøj?

Heldigvis lever vi efterhånden i en tidsalder, hvor sex ikke er lige så tabubelagt, som det var før i tiden, og hvor man ikke vender mistroiske blikke efter folk, der er frivole omkring deres sexliv.

Og når man så semi-offentlig og bestemt privat begynder at snakke om sexlegetøj, så bliver man ikke overbegloet som en særling, der ikke kan finde nydelse i sex uden sexlegetøj, men nærmere som en, der er så sikker på ens seksualitet, at den ikke bliver pakket væk, men tværtimod udfordret og eksperimenteret med.

Sex er jo noget af det bedste i verden, så hvorfor skulle man gå ned på udstyret i soveværelset – eller hvor man ellers dyrker sex – når man nu kan få sådan en fantastisk oplevelse og nydelse i kroppen ved at tilføje det lille, eller store, remedie, der gør oplevelse så fantastisk.

Alle har ret til sex, og alle har ret til god sex.

Derfor har man faktisk i flere årtusinder udviklet på udstyr, der kunne gøre en sexoplevelse mere end bare lidt behagelig.

“Problemet” er blot, at ikke to mennesker er ens, og den person, der ikke findes længere, vil der aldrig komme et lignende tilfælde af igen; og den næste person, der bliver født, får også sin helt egen personlige seksualitet.

Derfor skorter det ikke på, hvor meget slags sexegetøj, der findes, og du vil næppe kunne tænke dig til alle varianterne, før industrien har opfundet noget nyt, en ny størrelse eller en lille afart af det, der allerede var.

Så spørgsmålet om, hvor meget sexlegetøj du har brug for, er virkelig svært at svare på, da din seksualitet udvikler sig hele tiden, og således forandrer din lyst til specifikt sexlegetøj det også.

Men hvorfor ikke være på den sikre side og købe rigeligt med sexlegetøj via en god sexshop – og så ellers sørge for, at børnene ikke finder det!