Har du ting, der skal opmagasineres? Lej en container

Skal du renovere huset, så alle møblerne skal flyttes ud? Eller har du bare brug for ekstra opbevaringsplads i en periode? På https://www.boxit.dk/lej-container kan du som privatperson leje en container og få den leveret lige til døren.

Containeren er perfekt, hvis du skal opbevare ejendele under en renovering eller ombygning, og den er beskyttet fra byggestøv såvel som mod indbrudstyve.

Effektiv leveringsservice, konkurrencedygtige priser

Fra du bestiller en container, til den står på din adresse, går der 2-3 arbejdsdage, og BOXIT leverer over hele landet med lokale vognmænd.

Prisen for en container varierer afhængig af størrelsen og af hvor længe, du skal bruge den. Du kan dog være sikker på, at priserne er yderst konkurrencedygtige, og ikke mindst gennemskuelige. Her er ingen skjulte gebyrer, ligesom af- og pålæsning er inkluderet i prisen.

En enkel og bekvem løsning for dig, der står overfor en større renovering eller af andre årsager har brug for ekstra opbevaringsplads.

Isolerede containere

Har du brug for at opbevare fugt- og temperaturfølsomme ting, så er det muligt at leje en isoleret container. Her mindskes kondensdannelsen, og derfor er det som regel en bedre løsning end en traditionel container. Særligt i vinterhalvåret, hvor vejret er meget fugtigt og koldt.

I en isoleret container er der lidt mindre plads end i den traditionelle container. Tager vi udgangspunkt i en 20 fods standardcontainer, så er forskellen cirka 1 kvadratermeter gulvplads. 

Tre forskellige størrelser

Hos BOXIT er det muligt at leje tre forskellige størrelser, når det kommer til containere. En 10 fods container hvis pladsen er kneben, en 20 fods container som er standardstørrelsen eller en 40 fods container, hvis du har brug for ekstra meget opbevaringsplads.

Vil du læse mere om både indvendige og udvendige mål, så finder du flere informationer på boxit.dk. Her kan du også kontakte BOXIT og læser mere om deres andre ydelser.