Gør det nemt at vande dine planter

15 september 2021 Steffen Hansen

Ved du egentlig hvor meget du skal vande din have, dine planter og hvad med din køkkenhave? Det er ikke altid bare lige til, derfor anbefaler vi drypvanding. Selvom du synes det er hyggeligt med vandkanden, så kan vi hjælpe dig på vej med en smartere løsning.  

Hvorfor drypvanding? 

Drypvanding giver utallige af nye muligheder, som almindelig havevanding ikke gør. Det er både miljøvenligt og drypvanding er også økonomisk set det bedste valg. Den smarte løsning giver dig mulighed for en hel del kombinationsmuligheder, uanset om du ønsker en justerbar løsning eller en automatiseret løsning. 

Drypvandingsløsningen udsender vand gennem små huller og er ikke nær så hård mod din have eller dine planter, som en normal havevanding er. Systemet installeres, og er dermed forbundet til planterne hele tiden, så der justeres hvor meget vand planterne skal have. Dette gør at planterne har en chance for at suge vandet til sig, inden det løber væk igen. 

Godt for dine planter og for din økonomi

Ved hjælp af den smarte hane, kan du være sikker på fantastiske resultater. De gode resultater opnås, ved at skabe rettidig vanding og ved at reducere tørkeskader. Drypvanding er ikke kun godt for dine planter, have eller køkkenhave, men også for din økonomi fordi den kun bruger 20% af den mængde vand, du ellers vil bruge på at stå med vandkanden i hånden. 

Automatisk drypvanding 

Det smarte drypvandingssystem er let at automatisere, og dermed skal du ikke bekymre dig om at få vandet dine planter eller køkkenhaven, hvis du er væk hjemmefra. Med den nemme drypvandsløsning får dine planter og din have præcis det vand, det har brug for. Du kan selv justere doseringen og på den måde helt selv styre vandingen.

Vil du vide mere omkring de mange forskellige drypvandshaner, så læs på mere på https://directespana.dk/41-vandingslosninger/drypvanding