Fuldend din hjemmebar med et fadølsanlæg

26 juli 2021 Silje Hansen

Går du og drømmer om at have din egen hjemmebar, hvor du kan servere iskolde og friske fadøl til dine gæster, så er du landet det helt rigtige sted. I denne artikel hjælper dig med tips og råd til at lave den perfekte hjemmebar, som kommer til at give dig og dine gæster nogle fantastiske øjeblikke.

Hvis du går med tankerne om at lave din egen hjemmebar, kan det umiddelbart virke som en uoverskuelig opgave. Det kan svært at forholde sig til, hvor man skal starte, og hvordan det skal ende med at se ud. Her kan det være en god ide at tage udgangspunkt i, hvor stort et areal du har med at gøre. 

Hvad skal du bruge for at lave den perfekte hjemmebar?

For at komme godt i gang med at lave den perfekte hjemmebar, kræver det naturligvis at du indkredser et areal, hvor baren skal være. Her kan du med fordel lave en rullevogn, en bar af træ eller bruge murværket. For at skabe en barstemning, kan du enten bruge lys eller serveringsglas til at stå fremme.

Noget af det vigtigste ved en hjemmebar er naturligvis et fadølsanlæg. En bar har altid et fadølsanlæg med enten en eller flere fustager. Her kan du vælge at investere i et fadølsanlæg som en bordmodel eller som en gulvmodel alt efter, hvor meget plads du har med at gøre. De fleste vælger en bordmodel, da det passer i tråd med det rullebord eller bar der er lavet til formålet. 

Hvor kan du købe et billigt fadølsanlæg til din hjemmebar?

Hvis du er i markedet for at finde et sted, hvor du kan købe billige fadølsanlæg som privat, kan vi hjælpe dig godt på vej. Vi har lavet en screening af markedet for at finde prisbillige fadølsanlæg af høj kvalitet. Her kan du med fordel se udvalget hos torstein.dk.