Fræk mandlig danser og stripper var et hit til vores venindeaften

Vi er en flok gamle gymnasieveninder, der mødes en gang om året, og i år var det mig, der stod for underholdningen. De fleste af os har en travl hverdag med mand og børn, så jeg besluttede mig for hyre en mandlig stripper, som kunne sætte gang i de frække fantasier og give os en særlig oplevelse. Jeg fik på nettet og søgte efter mandlige stripper og faldt over hjemmesiden https://poledancer.dk/, som tilhører Mikael Christiansen, der både er mandlig danser og stripper, og som optræder over hele landet. Jeg syntes, det lød spændende med en kombination af poledance – han er Danmarksmester i poledance 2014 – og strip. Han tilbyder shows på op til 40 minutter, hvor man selv kan sammensætte længden og indholdet af showet, og man kan hyre ham til Danmarks billigste priser. Jeg kontaktede ham og bookede ham til et show på 30 minutter, hvor han både skulle lave poledancetricks og strippe. Fordi jeg selv kunne bestemme indholdet, så kunne jeg også vælge, om han skulle smide alt tøjet eller ej, og hvor frækt det skulle være. Jeg synes, det er fint, at man selv har indflydelse på det, fordi det for nogen gæster måske kan være lidt grænseoverskridende, hvis en stripper laver lap dance eller Body Tequila. Jeg var spændt på, hvordan showet ville blive. Mine veninder fik sig en positiv overraskelse, da Mikael Christiansen dukkede op efter middagen, og de var begejstrede over at se ham optræde. Han er en flot og veltrænet fyr, der charmerende os alle med drillerier og fræk øjenkontakt, og som fik temperaturen til at stige, og der blev piftet og hvinet en del undervejs i showet. Jeg kan bestemt anbefale Mikael Christiansen, hvis man drømmer om at få besøg af en flot og fræk mandlig stripper og poledancer, for han leverer virkelig varen, når han optræder.