Forkæl dig selv med en skøn ansigtsbehandling hos Klinik Dandanell

Vil du gerne forkæle dig selv med en ansigtsbehandling i Roskilde, så tilbyder Klinik Dandanell et stort udvalg af skønne ansigtsbehandlinger i luksuriøse omgivelser. Her kan du få ansigtsbehandlinger til favorable priser, som passer netop til din hudtype og dine behov. En ansigtsbehandling er desuden en oplagt gave at give til én, du holder af.

Quick ansigtsbehandling giver dig hurtig velvære i hverdagen

På Klinik Dandanell står professionelt og veluddannet personale klar til at forkæle dig med netop den ansigtsbehandling, du ønsker dig. Der foretages altid hudanalyse i forbindelse med behandlingerne, og klinikken tilbyder også personlig rådgivning vedrørende hudpleje. En Quick-behandling varer ca. 30 minutter og er hurtigere og lettere end den klassiske behandling, som passer godt til dig, der har travlt i hverdagen, men også gerne vil give din hud en ekstra god behandling. Behandlingen indeholder ansigtsrens, frugtsyre/peeling samt afsluttende ansigtspleje, og den giver dig en utrolig følelse af velvære på kort tid.

Bliv forkælet som en dronning eller konge med en luksus ansigtsbehandling

Har du god tid til at forkæle dig selv, kan du f.eks. vælge en klassisk velvære behandling med en varighed på 60 minutter, hvor behandlingen bl.a. omfatter hudanalyse, ansigtsmassage eller dybderens, ansigtsmaske samt afsluttende pleje. Du kan også vælge mellem flere typer af luksusbehandlinger: Luksusbehandlingen på 90 minutter bygger videre på den klassiske behandling, og som desuden inkluderer decolte og hovedbundsmassage. Prins/prinsessebehandlingen er en behandling, hvor du bliver forkælet med bl.a. dybderens, ansigstmassage, hovedbundsmassage, retning af bryn, booster mod rynker/eller acne maske samt afsluttende pleje. Konge/dronning-behandlingen er luksusbehandlingen til dig, som trænger til selvforkælelse og gerne give huden special treatment med dybderens, diamantslibning, ansigts- og decolte massage, skøn hovedbundsmassage og afsluttende pleje med en lækker fugtgivende oxygen-behandling. Uanset hvilken type ansigtsbehandling du vælger hos Klinik Dandanell, så bliver der altid taget udgangspunkt i dine behov, og ansigtsbehandlingerne henvender sig til både voksne kvinder og mænd samt unge under 19 år.

Christina Aabo