Find gode brugte biler til salg i Ulsted

13 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Skal familien udvides med et nyt firhjulet medlem, og må denne nyerhvervelse helst ikke koste det hvide ud af øjnene? Så bør du overveje at købe en brugt bil i stedet for en fabriksny en af slagsen.

Hvorfor købe brugt når jeg kan købe nyt?

Måske mener du ikke at det kan betale sig at købe en bil med flere år og kilometer på bagen. Du foretrækker sikkert en spritny bil som ikke har været kørt før, og som du og din familie kan have glæde af i mange år.

Men i Danmark er nye biler dyre. Dette skyldes de høje afgifter som pålægges nye biler i forbindelse med køb. Til gengæld vil din nye bil begynde at tabe værdi fra det øjeblik du triller ud over kantstenen foran forhandlerens show room.

image

Dette værditab fortsætter støt og roligt indtil bilen efter tre til fem år har smidt det meste af nyværdien. Først da vil kurven flade ud. Og så har du måske sat dig i dyb gæld for at finansiere købet af en bil som pludselig ikke er en brøkdel af nyprisen værd. Når du køber brugt udnytter du dette værditab til egen fordel.

Du får, med andre ord, meget mere bil for pengene når du vælger en brugt model. Og køber du bilen hos en autoriseret brugtvogns forhandler kan du være sikker på at den har mange gode år tilbage på vejene.

Hvor kan jeg købe brugte biler i Ulsted?

Hvis du er bosat i den nordlige del af Danmark, nærmere betegnet Aalborg og omegn, kan du finde din lokale brugtvogns forhandler i Ulsted. Her har Ulsted Autohandel A/S nemlig til huse.

Hos Ulsted Autohandel A/S finder du altid et velassorteret udvalg af brugte biler af mærkerne Mazda, Suzuki, Fiat og Peugeot. Se dem alle på hjemmesiden ulsted-autohandel.dk