Find den bedste bogholder i Silkeborg

Er du træt af at skulle rode med momsindberetninger, årsregnskaber, selvangivelser og skatteberegninger for din virksomhed? Så kan du med stor fordel læse med i det følgende.

Få hjælp til bogføring og regnskaber

Som indehaver af en virksomhed, eventuelt i opstarts fasen, har du sikkert andre ting at bekymre dig om end firmaets daglige regnskab samt indberetning til skat. Disse opgaver har bedst af at blive udliciteret til professionelt hold, for eksempel et revisions hus som har de rette kompetencer til at håndtere dem. Og et sådant vil du altid kunne finde i dit lokalområde.

Hvem kan hjælpe mig med bogføring i Silkeborg?

Hvis du leder efter en dygtig og kompetent bogholder i Silkeborg kan du med fordel vælge Vestergaard Regnskab & Rådgivning ApS. Hos Vestergaard Regnskab & Rådgivning ApS finder du udelukkende veluddannede og erfarne revisorer, bogholdere og regnskabs medarbejdere som står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at få styr på finanserne.

Vestergaard Regnskab & Rådgivning ApS er særdeles velrenommeret blandt såvel små og mellemstore som større virksomheder og organisationer på Silkeborg egnen på grund af virksomhedens kompetence og integritet. Bag Vestergaard Regnskab & Rådgivning ApS står autoriseret revisor Bent Vestergaard, som foruden 50 års erfaring inden for revisor branchen kan bryste sig af en otteårig formands post for Danmarks største revisor forening Danske Revisorer – nu FSR Danske Revisorer.

Der ud over har Bent Vestergaard gennem 14 år siddet som medlem i den nu nedlagte Revisorkommission som rådgiver for Erhvervsministeriet og Erhvervsstyrelsen samt som censor ved eksaminer for godkendte revisorer. Din virksomheds regnskaber og finanser er, med andre ord, i trygge og professionelle hænder når du vælger Vestergaard Regnskab & Rådgivning ApS som din bogholder i Silkeborg.

Du kan læse mere om Vestergaard Regnskab & Rådgivning ApS, og kontakte Bent Vestergaard direkte, via revisions firmaets hjemmeside vestergaardrr.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *