Favorable online forbrugslån – lån helt op til 75.000 kr.

Leder du efter et forbrugslån til en favorabel pris, så behøver du ikke nødvendigvis at gå i banken, men kan i stedet låne online. Der findes mange forskellige låneudbydere på markedet, og du kan med fordel sammenligne priserne ved at kigge på bl.a. ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), så du kan se, hvad det koster årligt at have et forbrugslån.

Fordele ved et online forbrugslån

Når du ansøger om et forbrugslån online behøver du ikke at oplyse, hvad pengene skal bruges til, som du måske skal, hvis du låner i banken. Du kan ansøge døgnet rundt, og du får hurtigt svar. Det er nemt at udfylde låneansøgningen online, og du kan underskrive med NemID, så låneudbyderen automatisk får oplysninger om dine indtægter. Du får svar inden for 30 sekunder til 2-3 dage om, hvorvidt lånet er godkendt. Lånet udbetales typisk inden for 2-10 hverdage, så hvis du står og skal bruge penge hurtigt til en ny computer, fladskærm, vaskemaskine, bil, møbler eller julegaver, så er det nemt og hurtigt at låne penge online.

Lån til det du har behov for

Det er en god tommelfingerregel, at du ikke låner mere end, du har behov for, og at du gør dig klart, hvad du har råd til at afdrage om måneden på forbrugslånet. Du kan derfor med fordel lave et månedsbudget, inden du ansøger om et forbrugslån. Har du brug for at låne et større beløb end 40.000 – 50.000 kr., så kan du eksempelvis vælge låneudbydere som Hotlån.dk eller Robotlån.dk, hvor du kan låne helt op til 75.000 kr. til det, du drømmer om.

Hvad er lånebetingelserne?

Hos Hotlån.dk kan du låne mellem 3.000 – 75.000 kr. Du skal være minimum 25 år for at ansøge, og du underskriver låneansøgningen med NemID og får svar inden for 30 sekunder. Ansøger du i december, kan du vente med at betale det første afdrag til 1. februar 2018. Hos Robotlån.dk kan du også låne op til 75.000 kr. Du skal være over 25 år, have fast arbejde og må ikke være registreret i RKI. Godkendelsesprocessen går lynhurtigt – 30 sekunder – og så får du også pengene hurtigt udbetalt.