Få kvalificeret assistance til VVS i Dragør

Er du netop flyttet til smukke og idylliske Dragør på spidsen af Københavns hoved ø Amager? Så skal boligen sikkert have en ordentlig overhaling – især hvis den er af ældre dato. I så tilfælde er det nemlig langt fra sikkert at diverse installationer lever op til moderne krav og standarder.

Det er under alle omstændigheder meget sandsynligt at dit badeværelse trænger til en modernisering, i hvert fald hvis boligen ikke har været sat i stand i mange år. I den forbindelse har du brug for hjælp fra en dygtig VVSer. Og så kan du med fordel vælge et VVS firma i nærheden af din nye bopæl.

Kan jeg ikke bare fikse VVS arbejdet selv?

Når det handler om diverse installationer i din bolig – det være sig enten el eller VVS installationer – er det uhyre begrænset hvad du selv må lave ifølge dansk lovgivning. Det er faktisk strengt forbudt for dig at rode med det der karakteriseres som de faste installationer, hvilket vil sige elementer som du ikke umiddelbart kan skrue af og tage med dig ud af huset.

Du må således gerne selv sætte et nyt brusehoved på, eller skifte vandhanen. Men du må ikke begynde at fifle med vandledningerne, for eksempel i forbindelse med oprettelse af et afløb eller et dræn til din opvaskemaskine eller vaskemaskine. Herved kan du nemlig komme til at blande spildevand og drikkevand – og det kan få fatale følger i form af forgiftning hos dig selv eller hos ejendommens øvrige beboere.

Det samme gør sig gældende for gas ledninger, hvor du virkelig vil kunne komme galt af sted. En læk på en gas ledning kan føre til gas eksplosion eller livsfarlig kultilte forgiftning. Og så risikerer du faktisk at få andre menneskers liv på samvittigheden.

I stedet kan du med fordel kontakte Collectia A/S – din VVS installatør på Amager. Læs mere på caavvs.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *