Få en flot og fejlfri hud med en ansigtsbehandling

05 april 2021 Astrid Pedersen

Efter måneder uden sol lys, men med lave temperaturer, en blanding af tørt og fugtig vejr og megen indendørs tid trænger din hude med garanti til en opstrammer.

Det er de færreste som kan prale af en sund, fugtmættet og spændstig hud i denne tid. Tvært imod vil de fleste i løbet af vinteren have udviklet en gråligt mat hud med tendens til overfølsomhed, karsprængninger på grund af frost grader, og måske endda irritation eller rødme.

Huden – især den særligt udsatte hud i ansigtet – kan også have en tendens til at reagere på stress, dårlig kost, og især mangle på væske. Så vil huden blive tør i overfladen, og din teint vil blive uensartet hvilket kan få dig til at se ældre ud end du er. Kan du nikke genkendende til beskrivelsen oven for har du med sikkerhed brug for en god ansigtsbehandling. Og en sådan kan du få på din lokale skønhedsklinik.

Hvad indebærer en ansigtsbehandling?

En ansigtsbehandling er en kosmetisk behandling af hudens overflade hvorved denne styrkes og diverse urenheder på effektiv vis fjernes.

Når du får en ansigtsbehandling vil din hud blive renset grundigt igennem, gerne med en let peeling hvor der enten anvendes eksfolierende creme eller en enzym holdig én af slagsen. På den måde fjernes fedt og skidt som kan forårsage tilstopning af hårsække og porer og dermed skabe bumser og hudorme. Er der behov for det vil du også få foretaget en dybderens, eventuelt under damp som åbner porerne. Og har du brug for ekstra opmærksomhed i den retning vil der suppleres med en rensende maske.

Resten af en ansigtsbehandling kan bestå af ansigtsmassage, frugtsyre behandling eller måske et ekstra fugt boost efter behov. Uanset hvad vil du altid få flotte resultater af din ansigtsbehandling hvis du får udført denne af en dygtig kosmetolog. Book tid til en ansigtsbehandling i København på michelleottendal.dk