Få en effektiv diamantslibning i Rødovre

16 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er din hud i anledning af vinteren blevet tør, blød og grålig i overfladen? Så kan det være at du skal booke tid til en professionel ansigtsbehandling. Med en ansigtsbehandling kan du skabe liv i huden og gøre den fastere og mere strålende. Hvis du er bosat i København eller nærmeste omegn kan du med stor fordel vælge Beauty Clinique som din skønhedsklinik.

Hvem er Beauty Clinique?

Beauty Clinique er en skønhedsklinik i Rødovre med særligt speciale inden for skræddersyet hudpleje og ansigtsbehandling. Hos Beauty Clinique kan du få kosmetiske behandlinger som virker i dybden, og som kan holde din hud sund og smuk i lang tid efter.

Beauty Clinique anvender udelukkende de reneste produkter i økologisk kvalitet som er skånsomme mod huden og tilfører den fugt og næring. Og ved anvendelse af metoder så som micro needling, dermabrasion (også kaldet diamantslibning) og kollagen ansigtsbehandlinger kan du være sikker på at din ansigtsbehandling hos Beauty Clinique ikke blot er af overfladisk karakter.

image

Hvilke behandling skal jeg vælge?

Når du henvender dig hos Beauty Clinique med henblik på en ansigtsbehandling eller en anden for for forskønnende behandling vil de dygtige kosmetologer altid tage udgangspunkt i din huds tilstand og beskaffenhed. Behovet for pleje og behandling kan nemlig variere utroligt meget fra person til person.

Blandt de mest populære behandlinger hos Beauty Clinique finder du diamantslibning. Ved en diamantslibning peeles din hud på skånsom vis ved hjælp af mikroskopiske laserskårne diamanter. Herved fjernes de døde, afstødte hudsceller og giver plads til den friske hud inden under. Samtidig styrkes hudens blodcirkulation hvilket giver dit ansigt glød og liv.

Denne behandling er 100% smertefri, og suppleres med nærende og fugtende produkter som sikrer at det flotte resultat holder i lang tid.

Du kan bestille tid til en ansigtsbehandling med diamantslibning i Rødovre via hjemmesiden beautyclinique.dk