Alkoholbehandling til din situation

06 februar 2022 Steffen Hansen

advertorial

Alkoholbehandlings forløb kan foregå på mange måder det kommer helt an på din situation, i forhold til hvad du døjer med. To mennesker er ikke ens, derfor er der også forskellige grunde til at man drikker og måden man drikker på kan også variere. Hvis du ønsker at vide mere omkring alkoholbehandlingsforløb så læs med her. 

alkoholbehandling

Hvad består et alkoholbehandlingsforløb af?

Et alkohols behandlings forløb består af undervisning, samtaler med behandlere for at de kan få en indsigt i hvorfor du drikker. Der vil også være gruppesamtaler med andre folk som sidder i samme situation som dig. I nogen tilfælde vil der også forekomme skriftlige opgaver og i værste tilfælde vil der være behandling hvor der indgår medicin. I forhold til tidspunktet for din behandling, vil tilpasses i forhold til din situation.

Hvad koster alkohol behandling

I Danmark sørger sundhedsloven dig for at forløbet forholdes anonymt og man kan gå gratis til en alkoholbehandling, hvis der er behov for dette. Kommunen er i de fleste tilfælde dem som står for selve behandlingen, det kan også være at de henviser dig til et privat tilbud.

Forskellige forløb

Der findes mange forskellige tilbud hvad angår alkohol behandling. Nogle er sammensat så du har mulighed for at passe dit arbejde ved siden af forløbet. I nogle tilfælde indebærer det, at man bor på et behandlings sted i en given periode. Der kan også være situationer hvor man bliver sat sammen med sin familie for at finde en løsning på problemet.

Man kan også henvende sig for at få tilbud til en ven eller et menneske som man er tæt på, som man vil afhjælpe med problemet.

Hvor kan jeg få et behandlingsforløb?

Du kan enten bruge internettet til at finde et behandlings sted, du kan også bruge dette link til behandling af alkoholmisbrug.